Fakturainformation

Stena Recycling AB tar inte längre emot pappersfakturor. Istället önskar vi ta emot elektroniska fakturor (e-faktura) från samtliga leverantörer.

Genom att skicka elektroniska fakturor bidrar vi till att bespara vår miljö. Observera att det handlar om e-faktura och inte faktura per mejl eller PDF. Vi har sett till att det finns enkla metoder och tjänster att tillgå för våra leverantörer, oavsett storlek på bolag eller tekniska förutsättningar.


Hur går man tillväga?

  • Det är lätt att komma igång med e-fakturor. Vi samarbetar med Pagero. Använder ni redan idag Pagero som operatör, lägg till oss i ert kundregister i Pagero Online. 
  • Har ni ingen lösning idag för att skicka e-faktura kan Pagero hjälpa er att snabbt och smidigt komma igång med hjälp av deras tjänster. Meddela Pagero att ni vill bli kontaktad via deras hemsida www.pagero.com/intresseanmalan.
  • Har ni redan en tjänst för att skicka e-fakturor kontaktar ni er befintliga operatör vid behov av hjälp.
    Vårt GLN-nummer är: 7365561321753
    Vårt Peppol ID 0007:5561321752


Tänk på att referens måste anges

Observera att vi har referenskontroll. Referensen måste uppfylla något av följande alternativ för att leverantörens faktura ska kunna hanteras:

  1. Endast resultatenhet i form av en femsiffrig kod, som kan innehålla både siffror och bokstäver Exempelvis 10403 eller 104H3
  2. Endast förnamn samt efternamn
  3. MRK leverantörsnummer resultatenhet (Observera att MRK måste skrivas med stora bokstäver samt att dessa tre begrepp separeras med mellanslag) Exempelvis: MRK 01235746 104xx

Medarbetare på Stena Recycling AB som gör en beställning är skyldig att uppge enligt ovan. Saknas informationen uppmanar vi er att begära den.
Vid frågor kring referens kontakta levreskontra@stenarecycling.se.

Dela denna sida