Flexibel lösning för Meyers avfall

1280x400_Meyer_CompQual80.jpg

Som fullservicepartner har vi tillsammans med Meyer skapat en flexibel lösning som löser just deras specifika behov för avfallshantering. Vi hjälper dem med att ta hand om och säkert transportera omkring 10 000 ton blandat metallskrot varje år.

Meyer i finska Åbo är ett anrikt skeppsvarv som byggt fartyg sedan 1737. I dag tillverkar man främst passagerarfärjor, kryssningsfartyg och specialfartyg – samtliga med ny, innovativ bränsleteknologi som möter de nya ECA-kraven om lägre svavelutsläpp.

All verksamhet på det 144 hektar stora varvet genomsyras av ett tydligt uttalat miljöfokus. Som fullservicepartner har vi tillsammans med Meyer skapat en flexibel lösning som löser just deras specifika behov för avfallshantering. Vi hjälper dem med att ta hand om och säkert transportera omkring 10 000 ton blandat metallskrot varje år. All denna metall går till ett stålverk där den förädlas till förstklassig råvara på nytt.

Härnäst ska vi diskutera och planera hur vi tillsammans ska hantera den förväntade ökningen av avfallsskrot på bästa sätt. Orderböckerna hos Meyer är nämligen fulltecknade de närmaste åren, så vi har en del spännande utmaningar framför oss.

Dela denna sida