Hämtning av lantbruksskrot

1280x400_Lantbruk_CompQual80.jpg

Har du gamla harvar, plogar, skördetröskor eller vagnar som du vill bli av med? Då kommer vi gärna ut och hämtar detta och återvinner det till nytt material. Länsförsäkringar samarbetar med Stena Recycling för hämtning av lantbruksskrot och farligt avfall.

Lantbruksskrotet är indelat i tre grupper

Blandskrot
Exempel är spillbitar av järn eller mindre maskindelar.

Skärskrot
Exempel på skärskrot är skrymmande material såsom tröskor.

Farligt avfall
Spillolja, oljefilter, bekämpningsmedel, färg- lack- och limavfall.

Hämtning sker normalt med kranbil inom 6 veckor från beställning. För att optimera transporten och minimera CO2 samt kostnader för dig som lantbrukare kommer vi att samordna våra hämtningar. Tänk på att lägga skrotet samlat så att kranbil kan komma till.


Hur startar jag samarbetet?

Fyll i formuläret på sidan för att aktivera vårt samarbete. Du kommer att få ett aktiveringsmail till vår kundportal inom 48 timmar. Där kan du hämta info om avtalet och boka hämtningar och starta ditt samarbete med Stena Recycling.

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med din närmsta Stena-filial, du hittar kontaktinfo här där du kan söka på din ort eller postnummer.

Containrar och kärl

Vi hjälper dig att förvara allt avfall på ett säkert och tryggt sätt. Vårt utbud av containrar och kärl är robusta och hållbara.

Läs mer
Dela denna sida

Starta samarbetet här

Ort*

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.