Välkommen till Stena Recycling!

1280x400_Container_CompQual80.jpg

Bäste Kund, Vi vill härmed informera er om att Ljungmarks Gruppen AB (556125-9697) har överlåtit sin verksamhet till Stena Recycling AB (556132-1752).

Stena Recyclings filosofi är att det ska vara enkelt, tryggt och utvecklande att jobba med oss. Vi vill att du som kund ska få samma höga service som du tidigare fått som kund inom Ljungmarks Gruppen. 

Den personal som har hämtat hos er idag kommer fortsätta att hämta hos er och ni kommer inte att märka av någon skillnad förutom att fakturan kommer att komma från Stena Recycling AB. Ljungmarks övertygelse är att ni kommer få en ännu bättre service med våra chaufförer och Stena Recyclings resurser.

Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen och ägs av den Göteborgsbaserade familjen Olsson. Vi bedriver återvinningsverksamhet på närmre 90 anläggningar runt om i Sverige och i Stockholmsregionen hittar du oss på våra 5 filialer i Älvsjö, Enskede, Rosersberg, Veddesta och Södertälje.

Här kan du beställa inlogg till vår kundportal där du får översikt över din återvinning samt enkelt kan beställa hämtning. 

Vi på Stena Recycling ser fram emot att samarbeta med er!

 

Kontakt

Telefon: 08-83 23 00
Epost: transport.stockholm@stenarecycling.se

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.

Dela denna sida