Anmälan till vår kunskapsdag om plast

SAVE THE DATE: VÄSSA DIN KUNSKAP OM HUR EFFEKTIV PLASTÅTERVINNING SKAPAR VÄRDEN I DIN VERKSAMHET

Välkommen till en inspirerande kunskapsdag om plaståtervinning på vår återvinningsanläggning Stena Nordic Recycling Center i Halmstad den 4 april 2019. Öka din kunskap om återvunnen plast som ett värdefullt material och hur återvinningsprocessen ser ut.  Få insikter om vilka värden som skapas genom optimering av er plasthantering. Diskutera era utmaningar med plast tillsammans med oss och andra företag inom tillverkningsindustrin.

  • Rundvandring med fokus på processer för plaståtervinning
  • Expertseminarium om plastens möjligheter och fördelar
  • Workshop: Hur kan Stena hjälpa att optimera din plaståtervinning
  • Lunch och erfarenhetsutbyte

Anmäl ditt intresse redan idag. Vi återkommer med en mer detaljerad inbjudan närmare eventet.

 

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.

  • Dela denna sida

Re-think plastic – Plaståtervinning skapar stora värden

Effektiv plaståtervinning skapar stora värden för er verksamhet. Vi hjälper er att skapa en värdefull resurs av ert plastavfall.

Läs mer

7 utmaningar med plaståtervinning

Plast är en värdefull resurs. Ändå skickas majoriteten av plasten idag till förbränning. Men genom att förstå plastens olika egenskaper kan vi återvinna betydligt mer än vi gör idag och skapa en cirkulär ekonomi även för plast.

Läs mer

Plaståtervinning i förändring

Plast är ett tekniskt avancerat material som kräver hög kompetens genom hela kedjan. Stena Recycling jobbar nära IAC och har lärt känna deras utmaningar.

Läs mer