Vi tar hand om ditt företags avfall i Göteborg

1280x400_Container_CompQual80.jpg

En hållbar avfallshantering blir allt viktigare. Vi på Stena Recycling drivs av inställningen att det egentligen inte finns något avfall, det handlar om outnyttjade resurser.

Vi erbjuder kundanpassad återvinning och hämtning av avfall i kärl eller container (i Göteborgsområdet) för alla typer av företag. Det innebär att vi kan anpassa våra återvinningslösningar utefter våra kunders olika behov och förutsättningar. Vi förser er med rätt kärl, sorteringssystem samt hämtningsfrekvens baserat på verksamhet och avfallstyp. Lösningarna sträcker sig allt från behållare, resursoptimering, inventering och uppföljning till transport av avfall och återvinning. Vi har tre stycken filialer i regionen, Tingstad, Ringön och Skarvik som hanterar olika typer av avfall och skrot i Göteborg.

Att återvinna hos oss är bekvämt, bra för dina affärer, bra för miljön och innebär att du får en kontakt för allt inom återvinning.


Erbjudande

Till dig som ny kund har vi ett förmånligt erbjudande på hyra av container och kärl i Göteborg samt grannkommuner.

Hyra
190L-660L kärl
10-20 kr/månad

Tömnings-
kostnad

75 kr/kärl

Hyra
8-14m3 container
150 kr/månad

Tömnings-
kostnad

150 kr/container

Kampanjen avser industriområden och hyra av kärl eller container inom Göteborg och grannkommunerna Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Härryda, Partille och Ale. Erbjudandet gäller tom 2020-12-31. 

 


kontakta oss 

Frågor?

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.

Fler tjänster inom återvinning

Med våra återvinningstjänster skapar vi effektiva lösningar för din avfallshantering, oavsett vilket överblivet material det handlar om. Du får en säker hantering och trygg partner för hämtning och återvinning av ditt avfall och skrot i Göteborg.

  • Återvinningstjänster och avfallshantering
  • Destruktion av känsligt material och destruktion av elektronik
  • Hyra utrustning - storsäck, kärl och container i Göteborg
  • Miljöstationer för farligt avfall
  • Miljöutbildning och rådgivning 

Våra anläggningar i göteborg

  • Dela denna sida