Kampanj metallskrot i Halland

Har du järn- och metallskrot är det viktigt att hitta en seriös återvinningspartner som återvinner materialet på ett miljöriktigt sätt och ger dig bästa möjliga ersättning. Just nu har vi ett erbjudande för dig i Halland när du lämnar dina metaller för återvinning hos oss.

Stena_Nordsjallands_Metallstoperi_11_CompQual80.png

Erbjudande

Fram till den 31 maj får du 20 procent mer betalt för ditt metallskrot när du lämnar det hos någon av våra anläggningar i Halmstad eller Varberg. Kampanjen avser alla metaller som återvinns i Halland. Vill du komma i kontakt med filialerna som erbjudandet avser så hittar du kontaktinformation och vägbeskrivning längre ner. 

När du kommer till filialen uppger du koden: KAMPANJ HALLAND

Varmt välkommen till oss med dina metaller och allt annat utjänt material så klart!
Gäller ej avtalskunder.

Lite kort om oss

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetsleverantör för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Vi kan hjälpa dig med din återvinning oavsett vilket material.

I vår värld är ingenting förbrukat. Vi samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både verksamhet och produktion till exempel järn- och metallskrot, papper, trä, plast, elektronik och farligt avfall. Materialen förädlas och kan leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis blir återvinning en hållbar affär samtidigt som vi tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser.

Farligt avfall och ny lag

Farligt avfall används som ett samlingsnamn för avfall som på kort eller lång sikt ger upphov till skada hos människa, djur eller ekosystem om det inte omhändertas på rätt sätt. Vi har kunskap och de tillstånd som krävs för att hjälpa dig med effektiv och säker hantering.

Den 1 augusti 2020 kom en ny lag om anteckningsskyldighet för farligt avfall som innebär att från och med den 1 november 2020 ska alla verksamheter som producerar, transporterar, samlar in, behandlar samt mäklar eller handlar med farligt avfall börja rapportera in antecknade uppgifter om det farliga avfallet till det nya digitala avfallsregistret hos Naturvårdsverket. Är du kund hos oss så hjälper vi dig med din rapportering så du kan vara trygg och säker på att det sker enligt aktuella lagar och krav. Här kan du läsa mer.

KONTROLL PÅ DIN ÅTERVINNING

I kundportalen har vi samlat funktioner som ger dig kontroll över din återvinning. Du får även ett bra beslutsunderlag för att löpande kunna förbättra din resurshantering. Kundportalen ger dig uppdaterad information om allt som rör din avfallshantering. Dygnet runt har du tillgång till detaljerad statistik över volymer och hämtningar i olika typer av format för vidare bearbetning i din miljörapportering.


Kontakta din filial i Halland


Fler tjänster inom återvinning

Vi har naturligtvis många fler tjänster inom återvinning och vill du veta mer hur vi tillsammans kan skapa effektiva lösningar för din avfallshantering, oavsett material så är du välkommen att höra av dig till en av våra säljare så berättar vi gärna mer om våra tjänster och hur ditt företag kan få bästa möjliga avfallshantering.

  • Återvinningstjänster och avfallshantering
  • Destruktion av känsligt material och destruktion av elektronik
  • Hyra utrustning - storsäck, kärl och container i Göteborg
  • Miljöstationer för farligt avfall
  • Miljöutbildning och rådgivning 

kontakta en säljare

Dela denna sida