RENT I RÖREN

När du har stopp i avlopp är avloppsspolning lösningen. Och det oavsett om det handlar om din industri eller ditt kök, tvättstuga eller toalett. Avloppsspolningen renar dina rör från rötter, slam, grus, avlagringar och allt annat som gör att rören fungerar sämre. Snabbt och effektivt tar vår spolning bort det som orsakar stopp och eventuella översvämningar.

iStock-182715545_1280x400_CompQual80.jpg 

Vi kan använda både högt tryck och vid behov hetvatten för att spola bort ditt igenslammade avloppssystem. Vi erbjuder även filmning av dina avloppsrör. Filmning är ett bra sätt att få veta att rören är fria från avlagringar och annat som kan sätta igen dem.

FÖREBYGGANDE ELLER AKUT

Ibland är det även smart att avloppsspola innan det blir akuta problem med avloppet. Märker du att avloppet fungerar sämre är det klokt att beställa en avloppssugning snarast. Vi erbjuder även filmning av rören, för att säkerställa att rören är fria från avlagrningar och annat som kan täppa igen avloppen. Filmningen kan även behövas av andra skäl, som när systemet ska byggas ut eller om det ska grävas nära ledningarna.

avloppsspolning

LÖSER DINA PROBLEM

Vi har fordon och utrustning som spolar rent alla typer av rörsystem, tankar och behållare samt möjligheten att planera in en återkommande service.

Med Stena Recyclings spol- och sugfordon transporterar vi direkt efter spolning och sugning avfallet till behandling i någon av våra egna eller våra samarbetspartners anläggningar. Som kund får du dessutom komplett statistik på allt avfall.

MILJÖRIKTIG HANTERING

Bland annat erbjuder vi fordon med vattenåtervinning, dvs. möjlighet att samtidigt som vi spolar att suga upp vattnet för att kunna spola igen. Vattnet passerar ett filter vilket gör att det kan verka som nytt spolvatten. Hållbart och miljöriktigt!

Stena Recycling har en effektiv jourservice där vi hjälper dig var som helst, när som helst, 365 dagar per år. Vi löser de flesta problem tack vare vår erfarenhet, vår innovationsförmåga och vår tillgång till den senaste tekniska utrustningen.

Jour dygnet runt 010-445 7674

 

FRÅGOR?

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.


MATERIALFÖRFLYTT MED TORRSUGNING

Torrsugning i slutet system. Utmärkt för att flytta material, även från svåråtkomliga områden.

Läs mer

VI TAR HAND OM SLAMMET

Lösningar för en trygg hantering av allt flytande avfall (slam, vatten, oljor mm).

Läs mer

HELHETSLÖSNING FÖR DIN OLJEAVSKILJARE

Lösningar för en trygg hantering av allt flytande avfall (slam, vatten, oljor mm). Rätt utrustning, rätt kompetens gör det enkelt med din oljeavskiljare.

Läs mer
Dela denna sida