Vårkampanj med Torslanda IK

Vi på Stena Recycling är stolta över vårt samarbete med Torslanda IK och erbjuder dig som supporter, både företag och privatpersoner att hyra en container för tillfällig utrensning till ett fast pris där 500 kr oavkortat går till Torslanda IK. Erbjudandet gäller utsättning 1 april – 31 maj 2021 i Göteborg, Partille och Mölndal.

1280x400_Container_TIK_CompQual80.jpg


Erbjudande


BOKA HÄR

Du bokar en container genom att fylla i nedan formulär, bekräftelse kommer via e-post. Beställningen behöver skickas in minst 24 timmar (vardagar) innan utsättningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på goteborg@stenarecycling.se eller 031-58 44 50, vänligen uppge kampanjkod Torslanda IK om du ringer eller mailar till oss. Fält markerade med * är obligatoriska.

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.

Fler tjänster inom återvinning

Vi har naturligtvis många fler tjänster inom återvinning och vill du veta mer hur vi tillsammans kan skapa effektiva lösningar för din avfallshantering, oavsett material så är du välkommen att höra av dig till en av våra säljare så berättar vi gärna mer om våra tjänster och hur ditt företag kan få bästa möjliga avfallshantering.

  • Återvinningstjänster och avfallshantering
  • Destruktion av känsligt material och destruktion av elektronik
  • Hyra utrustning - storsäck, kärl och container i Göteborg
  • Miljöstationer för farligt avfall
  • Miljöutbildning och rådgivning 

kontakta en säljare

Våra anläggningar i göteborg

Dela denna sida