Gör skillnad tillsammans med oss

2017-09-10

Kariera Stena Recycling

Stena Recycling arbetar varje dag med kloka återvinningslösningar för 70 000 kunder i Sverige. Samtidigt växer vi så det knakar. Våra helhetslösningar innebär att vi bearbetar järnskrot, metaller, papper, farligt avfall, trä samt plast och producerar sedan nya råvaror till en rad olika branscher. Det har vi gjort i över 75 år.

Det är våra medarbetare som gör oss framgångsrika och i den tillväxt som vi befinner oss i, behöver vi nya medarbetare som vill arbeta med hållbara lösningar.

Region Väst är en av bolagets sju regioner och här händer det mycket just nu. Regionen går från Strömstad i nordväst till Gullspång i nordöst för att sedan sträcka sig till Svenljunga i sydöst och Kungsbacka i sydväst. Göteborg med omnejd är givetvis regionens nav men utvecklingspotentalen i hela regionen är stor.

Till regionen söker vi tre filialchefer, till tre spännande marknader - Uddevalla, Lidköping och Borås. En filialchef på Stena Recycling styr och planerar arbetet på en anläggning där oftast flertalet materialslag tas emot och förädlas. Filialchefens medarbetare utgör starka team, både operationellt och administrativt. Rollen ställer höga krav på både ett strategiskt och ett operativt fokus, där ett stabilt affärsmannaskap är utgångspunkten. Att leda, utveckla och effektivisera sammanfattar den viktiga roll som Stena Recyclings filialchefer har.

 - Vi har flyttat fram positionerna ganska rejält under senare år och vill nu fortsätta på den inslagna vägen. Vi letar därför efter nya ledare som tillsammans med oss kan göra skillnad inom återvinningsbranschen och leverera fina resultat, säger Stefan Svensson Regionchef Väst.

Vill du veta mer om dessa tjänster, kika här.

Dela denna sida