Lyckad invigning

2016-10-26

1280x400_invigning_CompQual80.jpg

Kunder, myndigheter och samarbetspartners – alla var där när Stena Nordic Recycling Center invigdes igår, den 26 oktober. Deltagarna bjöds på en seminariedel som bl. a. innehöll information om de möjligheter som tekniken och processerna i anläggningen ger, men också ett kundperspektiv på vad Stena Nordic Recycling Center innebär för Volvo Cars.

De 300 gästerna fick sedan en bussrundtur på fragmenteringsanläggningen för att sedan guidas av Stena Recyclings och Stena Technoworlds medarbetare i anläggningen. Nyfikenhet på hur processerna fungerar var stor.

Invigningen avslutades med traditionell bandklippning och det var Dan Sten Olsson samt landshövdingen i Halmstad, Lena Sommestad, som hanterade saxarna. Lena Sommestad sa bland annat så här om Stena Nordic Recycling Center:
- Stena Nordic Recycling Center är ett flaggskepp i Sverige, en anläggning som bevisar att återvinning är möjligt trots komplicerade och komplexa material. Stena ligger långt framme ur ett miljöperspektiv, det visar de tekniska framsteg som vi har tagit del av i dag.

Dela denna sida