Nu hackar vi samhällets utmaningar

2020-08-25

Stena Recycling är stolt sponsor av Openhack Gothenburg, en digital samarbetsarena där idéer och kunskap utbyts för att lösa humanitära utmaningar. Eventet äger rum under 48 timmar den 28-30 augusti.

Openhack Gothenburg ska fungera som en plattform för möten som ger nya innovationer liv. Här samlas tekniska volontärer, hjälporganisationer, sociala aktörer och sponsorer på en gemensam arena för att arbeta tillsammans. Eventet är gratis och öppet för alla. Ingen erfarenhet av kodning krävs - allt du behöver är idéerna och motivationen att skapa nya tekniska lösningar för mänskligheten.

Till eventet bidrar Stena Recycling med utmaningen: ”Hur stöttar vi konsumenter att engagera sig i övergången till en cirkulär ekonomi?”

– Det vi söker är digitala lösningar eller koncept som kan hjälpa konsumenterna att ta en aktiv roll i övergången till en mer cirkulär ekonomi och samtidigt pusha industrin och samhället i den riktningen. Det ska bli mycket spännande att se vilka kreativa förslag som växer fram under helgen, säger Viktoria Fagerfjäll, Chief Digital Officer på Stena Metall.

Dela denna sida

openhack-gbg-600x300_CompQual80.jpg

 

Vill du vara med som deltagare anmäler du dig på Openhack Gothenburgs hemsida:

 

Openhack Gothenburg