Stena Recycling AB rekryterar stort till Halmstad

2015-09-20

1280x400_StenaNordicRecycyclingCenter_CompQual80.jpg

Nordens modernaste återvinningsanläggning – Stena Nordic Recycling Center - byggs i Fyllinge utanför Halmstad. Stena Recycling AB söker därför nya medarbetare genom en lite speciell rekryteringsinsats.

Tillsammans med Arbetsförmedlingen i Halmstad bjuder Stena Recycling in potentiella medarbetare till en rundvandring med information och kort intervju den 23 september. Buss tar intresserade från centrala Halmstad till anläggningen. Under året ska cirka 30 nya medarbetare rekryteras och det arbetet startar i och med besöket på Stena Nordic Recycling Center.

- Vi vill nå många samtidigt och tycker att det här är ett trevligt och effektivt sätt både för oss och för potentiella medarbetare att lära känna bolaget. Vi tittar på arbetsplatsen och våra besökare får möjlighet att presentera sig för oss i den miljön, säger Staffan Persson, VD på Stena Recycling AB.

Investeringen i Stena Nordic Recycling Center, som är en av de största som gjorts på många år, syftar till att ta emot och förädla återvinningsmaterial från samhället som sedan blir till råvaror för industrin. Anläggningen kommer att bli ett nav för återvinning i Sverige med sin fragmentering, NF-anläggning (metallupparbetning), SLF anläggning (avfallsupparbetning).

- Utgångspunkten för oss på Stena Recycling är ett starkt kundfokus, där vi tillsammans med kunderna skapar hållbara affärer. Det finns all möjlighet till utveckling inom bolaget för våra medarbetare, man har en viktig roll i det team man tillhör, och vi tror på att eget ansvar också skapar stort engagemang säger, Lotta Barclay, HR-chef Stena Recycling AB.

Till anläggningen söker Stena Recycling bl a underhållspersonal, administratör, skiftledare, vågpersonal och produktionsmedarbetare.

Dela denna sida