Stena Recycling i samarbete med handbollslandslaget

2021-01-04

1280x400_Handboll_CompQual80.jpg

Stena Recycling startar ett första inledande samarbete med Svenska Handbollförbundet i samband med Herrlandslagets EM-kval och slutspel i VM som går av stapeln i Egypten i mitten av januari 2021.

Handboll är en populär sport i Sverige och landslagshandbollen drar storpublik samt skapar stort engagemang. Matcherna följs av miljonpublik oavsett om det är damer eller herrar som spelar. Detta tillsammans med de värderingar och det arbete inom hållbarhet som Svenska Handbollförbundet står för, gör att Stena Recycling väljer att gå in som sponsor.

- Svenska Handbollförbundets tydliga arbete med hållbarhet och klokt resursanvändande, ansvarstagande, jämställdhet mellan lagen och inte minst inkludering gör dem till en intressant samarbetspartner för Stena Recycling, säger Mattias Nilsson, Chef Sälj & Marknad.

Satsningen innebär i ett första skede att lära känna Svenska Handbollförbundet och de båda landslagen, och kommer att synas i form av exponering på matchtröjorna under VM i Egypten samt i sociala media och i Landslagets app - Gameday Handbollslandslaget - där det går att följa allt kring landslagen.

- Att nu få med Stena Recycling in i handbollsfamiljen glädjer mig väldigt mycket. Jag ser det som ett bevis på att handbollen levererar på, och vid sidan av planen säger Stefan Lövgren VD, Svenska Handbollslandslaget AB.

Dela denna sida