Stena Recycling partner i historiska golftävlingen Scandinavian Mixed

2021-01-23

1280x400_ScandinavianMixed_CompQual80.jpg

Den 10-13 juni spelas världens första mixade golftävling, där både kvinnor och män deltar i samma tävling. Stena Recycling stödjer den historiska tävlingen som officiell hållbarhetspartner.

Aldrig tidigare har kvinnor och män mötts i en och samma golftävling på professionell nivå. I år är det dags att ändra på det. Den 10–13 juni spelas Europatourtävlingen Scandinavian Mixed på Vallda Golf & Country Club utanför Göteborg. Värdar är Sveriges genom tiderna bästa golfspelare Annika Sörenstam och Henrik Stenson. Stena Recycling är officiell hållbarhetspartner till det historiska eventet.

- Vi på Stena Recycling är mycket stolta över vårt samarbete med Scandinavian Mixed, där kvinnor och män tävlar mot varandra på samma villkor för första gången i golfhistorien. Jämställdhet och mångfald är viktiga delar i vårt hållbarhetsarbete och vi är glada att vara delaktiga när historiska steg tas inom det här området säger Mattias Nilsson, sälj- och marknadschef på Stena Recycling.

I Scandinavian Mixed möts Europa-tourens bästa damer och herrar. 78 män och 78 kvinnor tävlar mot varandra, på samma bana, i samma tävling.

- Scandinavian Mixed har i Stena Recycling fått en nationell och internationellt stark partner med ett erkänt starkt varumärke. Stena Recyclings arbete inom hållbarhet, tillsammans med oss på Scandinavian Mixed, kommer höja vårt evenemang och stärka vår position som ett innovativt evenemang som ligger i framkant med hållbarhetsfrågor både socialt och miljömässigt, säger Claes Nilsson, Commercial Director Scandinavian Mixed.

Läs mer om Scandinavian Mixed: www.scandinavianmixed.se

 

Dela denna sida