Träffa oss på mässan Water & Waste!

2019-10-07

1280x400_WaterAndWaste_CompQual80.jpg

Den 23-24 oktober har mässan Water & Waste premiär på Åbymässan i Göteborg. Sveriges nya mötesplats för hela VA, återvinning- och avfallsindustrin.

Mässan har två fokusområden:
Water - VA och vattenrelaterade frågor.
Waste - Hantering av avfall och cirkulär ekonomi.

Teman för årets mässa är hållbarhet & klimatförändringar, kompetensförsörjning, digitalisering & ny teknik.

På mässan erbjuds ett helt kostnadsfritt seminarieprogram med fokus på ämnen som bland annat miljö och klimat, vattenrening, cirkulär ekonomi, upphandlingar och tidigare erfarenheter från branschens mest erfarna experter. Dessutom ges tillfälle att se innovationer som exempelvis den nya eldrivna sopbilen från Volvo Trucks samt stora möjligheter att knyta nya affärskontakter via nätverksfrukostar, kompetenstorg och branschmingel.

Vi på Stena Recycling är med som utställare och kommer att visa återvinningsprocesser från vår största och mest moderna anläggning - Stena Nordic Recycling Center. En anläggning på 433 000 kvadratmeter där vi tar hand om det som är svårast att återvinna, och gör det på ett bättre och effektivare sätt än någonsin tidigare. På mässan kan du fördjupa dig i hur det går till att återvinna LDPE och elektronikplast.

Du har också möjlighet att prata med våra kollegor om vattenrening. I våra egna reningsanläggningar i Göteborg och Halmstad renar vi förorenat vatten från bland annat metaller och olja från processindustrin, oljeavskiljare, biltvättar och sludge från fartyg.

Kom gärna och besök oss på Åbymässan, du hämtar din kostnadsfria biljett här.
Öppettider: onsdag 09.00-18.30, torsdag 09.00-16.00.

 

Varmt välkomna!

Dela denna sida