Vi återbrukar din elektronik

Reuse_1280x400_2_CompQual80.jpg

Vill du bli av med äldre laptops, mobiltelefoner, servrar och andra elektronikkomponenter? Då hjälper vi dig! Med smarta säkerhetsskåp samlar vi in, hämtar upp och återbrukar elektronik som annars skulle slängas.

Jag vill ha en offert

så enkel är tjänsten

När du beställer ett säkerhetsskåp för återbruk så börjar du med att fylla i formuläret ”Jag vill ha en offert” ovan. Fyll i så detaljerat som möjligt kring vilka produkter du har och önskar återbruka. En lokal säljare kommer därefter att kontakta dig inom kort.

Du kan hyra säkerhetsskåp som passar både på kontor och i anslutning till företagets återvinning. Vi erbjuder högskåp, lågskåp och låda beroende på ditt företags behov, storlek och förutsättningar. För mer detaljerad produktinformation kring våra enheter, besök vår sida Miljöstationer & Återbruk/Reuse.

Nedan är en beskrivning på hur tjänsten går till:

PAKETERING

Antingen kan du anlita oss för paketering, eller välja att själv paketera elektroniken. Anlitar du oss, paketerar vi materialet på ett säkert sätt i samband med att vi ställer ut det låsbara säkerhetsskåpet.

UPPHÄMTNING

Enligt avtalad tid för uthyrningen kommer vi ut och hämtar upp säkerhetsskåpet.

RADERING & INTYG

Vi säkerställer radering av ditt innehåll så att ingen känslig information sprids vidare. Detta genom att inventera och radera dina elektronikenheter med Blancco. Därefter, skickar vi en rapport till dig inom 30 dagar med raderingsintyg för de återbrukade enheterna. Du får även ett destruktionsintyg för återvunnen minnesmedia samt den CO2 besparing det har medfört - något som kan vara av stort värde för ditt företags hållbarhetsarbete.

Genom förvärv av Moreco AB är vi certifierade i ledningssystemen för ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 27001.

 

Dela denna sida