Bygg

Byggprojekt-med-kranar_CompQual80.png

Har du en ny etablering eller har du något som ska hämtas?

Om du har en etablering så kan vi ha personal på plats som kan hjälpa dig, du kan få verktyg på plats för din etablering eller för att hantera farligt avfall. Men kanske har du bara gjort om hemma och vill att vi hämtar en byggsäck.Vi hjälper dig att det är rätt sorterat och effektivt hanterat för att du ska spara tid och att det du gör är hållbart.

Våra heltäckande lösningar är anpassade för allt från det stora byggföretaget till enskilda privatpersoner. Vår erfarnehet ger dig tryggheten att veta vad som händer med ditt material.

Hur hjälper vi våra kunder?

Vi finns för dig i alla steg; före, under och efter projektet.

Baserat på feedback från våra kunder så vet vi att de ser oss som en trygg samarbetspartner. De framhåller ofta vår digitala uppföljning som ger tillgång till statistik per projekt, miljöpåverkan per projekt t.ex. miljörapporter, trender, benchmark. Våra kunder återkopplar att de vill ha hjälp med att ta ansvar för avfallshanteringen, och känna trygghet samt få uppföljning. De förutsätter även hög materialkunskap och servicegrad, snabba ledtider, minimerade kontaktytor och tillgång till vår expertis.

Vad vi kan hjälpa dig med


Listning av alla produkter, tjänster, lösningar, containrar, liftdumpning och säckhämtning.

Jesper ska återkomma med fulla listan

Exempel på kunder

Jesper ska återkomma med fulla listan

Kontaktpersoner

Person 1

Bild, Namn, Roll, Mobil

Person 2

Bild, Namn, Roll, Mobil

Dela denna sida