KRAFT OCH ENERGI - ÅTERVINN KABELSKROT

Kabelskrot-tjänster från Återvinningsföretag

Letar du efter någon som kan ta hand om din kasserade oljekabel? Vill du att den gamla PCB-smittade transformatorn ska återvinnas på ett miljöriktigt sätt? Vill du bli av med kabelskrot? Då har vi lösningen för dig.

Hjälp med kraftrivning eller ska du sälja kabelskrot?

Våra experter tar hand om såväl små som stora uppdrag – allt från stora kraftrivningsuppdrag till återvinning av kabelskrot från småföretagare. Du hittar oss på 95 platser i landet och genom vårt stora nätverk av filialer och produktionsanläggningar får du samma professionella hjälp i avfallsfrågor var du än befinner dig. Du får en kontakt för alla typer av avfall, och vi försöker hela tiden att göra allt så enkelt och tryggt som möjligt för dig. Vi är kvalificerade i TransQ (Sellihca).

Bästa totalekonomi vid återvinning av kabelskrot och annan elteknisk utrustning

Vi ser alltid till att du får en återvinningslösning med bästa möjliga totalekonomi, så oavsett om du är elinstallatör eller projektledare på ett stort elnätsbolag har vi en unik lösning för dig eller ditt företag. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som kombinerar lönsamhet, effektivitet, säkerhet och miljönytta. I broschyren kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med, allt från stora kraftrivningsuppdrag till stöldmärkning av containers.

Hantering av PCB-utrustning

Vi har egna, unika anläggningar för utrangerade transformatorer, kondensatorer, kabelskrot och annan elteknisk utrustning, inklusive olja oavsett PCB-halt. Vi erbjuder även provtagningsutrustning för test och analys av olja som kan vara PCB-förorenad.

Miljörapport och avfallsstatistik

Allt material miljösaneras och återvinns säkert, effektivt och med god avsättning för metallråvaror och kabelskrot. Vår effektiva kundportal blir din bästa hjälpreda när det gäller avfallsstatistik och miljörapporter.

  • Dela denna sida

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.